Laden Evenementen
juni
30

Zomertour THE BOX TO MOVE

30 juni 2018, 14:00 - 18 augustus 2018, 20:00
  • Dit evenement is voorbij.

Op 30 juni 2018 start THE BOX TO MOVE Zomertour 2018! Vanaf dan trekt deze interactieve installatie heel de zomer lang door Leuven om iedereen in beweging te brengen. Het initiatief komt voor uit de projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’.

In THE BOX TO MOVE komen mensen samen met anderen in een afgesloten ruimte waarin ze worden aangezet om op hun eigen manier te bewegen. Door de interactie tussen beweging en muziek creëren ze al spelend hun ervaring. Het plezier van bewegen staat centraal! Iedereen kan deelnemen en bewegen op zijn eigen manier. Daarom geldt er één spelregel: “what happens in THE BOX, stays in THE BOX”.

Achtereenvolgens staan OPEK, het Ladeuzeplein, het station en Hal 5 op het programma. De installatie blijft telkens 2 weken op 1 locatie en trekt dan door naar de volgende. Voor meer info, check de Facebook-pagina.

De kick-off van de Zomertour 2018 gebeurt met een knal, namelijk met een Flash Move. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018 om 14u aan OPEK in Leuven. In een kleurrijk geheel zal iedereen met z’n allen plots samen bewegen. Zonder voorafgaande kennis of repetitie, volg je meteen simpele steps die je direct kan volgen. Je komt meteen in beweging, je krijgt instant energie en beleeft plezier met andere mensen.

Iedereen kan meedoen aan de Flash Move! Kom af met je familie, buren en vrienden & doe samen met ons de Flash Move. Wij zorgen voor een aanstekelijk nummer. In ruil vragen we enkel jouw enthousiasme. 🙂

Alle info van de Flash Move vind je op het Facebook-event. Bevestig je aanwezigheid & deel het gerust met al je vrienden.

Details

Begin: 30 juni 2018, 14:00
Einde: 18 augustus 2018, 20:00

Locatie

Locatie: Leuven