Laden Evenementen
september
15

Voorstelling ‘Dag & Nacht Koers!’

15 september 2021, 20:00 - 22:00
Bondgenotenlaan 21 Leuven,
  • Dit evenement is voorbij.

Al zo’n dertig jaar is wielerman Michel Wuyts dé stem van de koers bij ons. Zijn timbre en taalgevoel maken hem uniek. Niet enkel het tv-hokje is zijn biotoop, hij trekt regelmatig naar de theaters en cultuurcentra met verhalen van voor en achter de camera. Woensdag 15 september is hij te gast in Leuven met zijn voorstelling ‘Dag & Nacht Koers!’.

Wuyts observeert en analyseert. Eens journalist, altijd journalist. Hij praat vanuit de buik van het peloton en kneedt koers tot zijn eigen verhaal. Spits en verrassend.

Dag & Nacht Koers! is een voorstelling voor grote en kleine wielerfreaks, en voor wie van intense verhalen en warme liedjes houdt. Michel trekt op met Geert Vandenbon, rustbrenger én gangmaker. Gewapend met stem en gitaar versterken zijn liedjes Michels woorden. Ze inspireren en laten dromen. Koers zoals je het nooit hoorde …

Dag & Nacht Koers! heeft twee gezichten.
Op klaarlichte dag zoeft het peloton voorbij. Atleten op hun toppunt. Camera’s draaien, spanning stijgt, de sprint is bloedstollend.
Als het circus halt houdt en de avond valt, worden atleten mensen. Vlees en bloed. Karakters, met ambities en dromen, met blessures en twijfels. Wit en zwart. Laagje na laagje deelt Michel hun ziel met de toeschouwer. En hun verhalen.
Grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt. Wie de karakters zijn, ontdek je gaandeweg …

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via 30CC.

Details

Date: 15 september 2021
Time: 20:00 - 22:00

Locatie

Locatie: Stadsschouwburg
Address: Bondgenotenlaan 21 Leuven,
+ Google Maps

Organisator

Organisator: 30CC