Laden Evenementen
april
01

Volley Haasrode Leuven – Topsportschool Vilvoorde (Dames)

1 april 2017, 20:30 - 22:00
Milsestraat 43 Haasrode, 3053
  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag nemen de volleybaldames van Haasrode Leuven het op het eigen parket op tegen Topsportschool Vilvoorde. Het wordt opnieuw een belangrijke wedstrijd voor VHL, dat vorige week een uitstekende zaak deed met het oog op de derde plaats.

VHL is bezig aan een sterk seizoen. Met het slot van de competitie in zicht heeft het de derde plaats binnen handbereik. Op vijf speeldagen van het einde telt Haasrode Leuven vier punten meer dan kortste achtervolger Namen.

Tickets:

Normaal tarief: € 6
Gepensioneerden, mindervaliden, supportsclub Den Bels: gratis
Kinderen < 12 jaar, leden/medewerkers VHL, sponsors/Club 100: gratis

Bereikbaarheid:

Vanuit Brussel (via E40 – E314):
Neem de E40 richting Luik tot afrit Haasrode (23a). Aan het einde van de afrit gewoon invoegen. Na 100m aan het rond punt rechtdoor en vervolgens aan de eerste verkeerslichten rechtsaf. Je volgt deze weg (Geldenaaksebaan) tot over de brug van de autostrade. 150m voorbij de brug sla je rechtsaf de Blandenstraat in. Na +/- 1 km en net voor het KBC-kantoor sla je linksaf de Verbindingsstraat in. Na ongeveer 50m en verscholen tussen de huizen vind je rechts de inrit naar de parking van het sportcomplex.

Vanuit Luik (via E40):
Neem afrit 23 (Haasrode). Voeg aan het einde van de afrit rechts in. Aan de eerste verkeerslichten sla je rechtsaf. Je volgt deze weg (Geldenaaksebaan) tot over de brug van de autostrade. 150m voorbij de brug sla je rechtsaf de Blandenstraat in. Na +/- 1 km en net voor het KBC-kantoor sla je linksaf de Verbindingsstraat in. Na ongeveer 50m en verscholen tussen de huizen vind je rechts de inrit naar de parking van het sportcomplex.

Details

Date: 1 april 2017
Time: 20:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Locatie: Sporthal Haasrode
Address: Milsestraat 43 Haasrode, 3053
+ Google Maps

Organisator

Organisator: VHL