Laden Evenementen
maart
25

Volley Haasrode Leuven – Lindemans Aalst (Heren)

25 maart 2017, 20:30 - 22:30
Philipssite 6 3001 Heverlee, België
  • Dit evenement is voorbij.

Na drie nederlagen in de play-offs is het tijd voor de eerste stunt en bijhorende punten voor VHL. Zaterdag 24 maart neemt Haasrode Leuven het op tegen Lindemans Aalst, dat momenteel derde staat. Kom de jongens aanmoedigen in de arena van Sportoase en schreeuw hen naar de eerste overwinning!

Tickets:

Alle wedstrijden van de play-offs zijn gratis!

Bereikbaarheid:

Vanuit Brussel (via E40 – E314):
Neem de E40 richting Luik tot afrit Haasrode (23a). Aan het einde van de afrit gewoon invoegen. Na 100m aan het rond punt rechtdoor en vervolgens aan de eerste verkeerslichten rechtsaf. Je volgt deze weg (Geldenaaksebaan) tot over de brug van de autostrade. 150m voorbij de brug sla je rechtsaf de Blandenstraat in. Na +/- 1 km en net voor het KBC-kantoor sla je linksaf de Verbindingsstraat in. Na ongeveer 50m en verscholen tussen de huizen vind je rechts de inrit naar de parking van het sportcomplex.

Vanuit Luik (via E40):
Neem afrit 23 (Haasrode). Voeg aan het einde van de afrit rechts in. Aan de eerste verkeerslichten sla je rechtsaf. Je volgt deze weg (Geldenaaksebaan) tot over de brug van de autostrade. 150m voorbij de brug sla je rechtsaf de Blandenstraat in. Na +/- 1 km en net voor het KBC-kantoor sla je linksaf de Verbindingsstraat in. Na ongeveer 50m en verscholen tussen de huizen vind je rechts de inrit naar de parking van het sportcomplex.

Details

Date: 25 maart 2017
Time: 20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Locatie: Sportoase Philipssite
Address: Philipssite 6 3001 Heverlee, België
+ Google Maps

Organisator

Organisator: VHL