Laden Evenementen
september
17

Vaartchallenge

17 september 2017
  • Dit evenement is voorbij.

Visie, volharding en verbondenheid: daar draait het om tijdens de Vaartchallenge. Kruip op zondag 17 september met familie, vrienden of collega’s in een raft en beleef een schitterende dag op het water!

Teams van 6 personen leggen een snelheidstraject van zo’n 2 tot 3 km af. Onderweg moeten zeven water- en landproeven tot een goed einde gebracht worden. Wie de proef succesvol aflegt, wint tijd die van de eindtijd wordt afgetrokken. Slaag je niet in de proef, wordt er tijd bijgeteld. Geef je volledig op het luchtkussen, werp zoveel mogelijk eendjes in bakken of laat je hersenen het zware werk doen tijdens de denkopdracht.

Er wordt gestreden in drie categorieën: dames, heren en gemengd. De ploeg die in haar reeks de snelste tijd neerzet gaat naar huis met de zogenaamde ‘Remy-award’. Maar ook de meest originele boot wordt in de bloemetjes gezet. Laat je fantasie en originaliteit dus de vrije loop.

Bekijk de brochure, stel je team samen en schrijf je in. Ga de strijd aan voor de eindoverwinning en hef achteraf samen het glas tijdens een lekkere barbecue. Hopelijk tot op het water!

Details

Date: 17 september 2017
Evenement Tags:

Locatie

Locatie: De Vaart Wijgmaal

Organisator

Organisator: Tofsport
Telefoonnummer: 016 27 22 20
Website: www.tofsport.be