Laden Evenementen
januari
28

Lancering UiTPAS

28 januari 2017, 14:00 - 18:00
  • Dit evenement is voorbij.

Kom op zaterdag 28 januari naar het lanceringsfeest van de gloednieuwe UiTPAS. Vanaf 14 uur kan je, met je nieuwe UiTPAS als toegangsticket, op verschillende locaties terecht voor uiteenlopende activiteiten. Zo zal er een kooi in de bib staan om te voetballen. Of je kan meedansen met de breakdancers van BURn in STUK. Bekijk het volledige aanbod op UiTinLeuven of bekijk de flyer.

Wat is de UiTPAS en wat heb ik eraan als sporter/sportliefhebber?

De UiTPAS is een kaart waarmee iedereen die in Leuven uitgaat, punten spaart. Sport, cultuur, een activiteit voor jongeren ,… maakt niet uit. Telkens je aanwezig bent bij één van de vele partners, spaar je een punt. Die punten kan je daarna omruilen voor mooie voordelen. Dat kan bijvoorbeeld een gratis drankje zijn tijdens een hockeywedstrijd, korting op je toegangsticket voor een wedstrijd van OHL, een supporterssjaal van de Leuven Bears, … Er zitten ook heel wat interessante welkomstvoordelen bij de UiTPAS. Zo zal je meteen beloond worden met een gratis zwembeurt in het zwembad van Kessel-Lo of Wilsele.

Vanaf zaterdag 28 januari kan je de UiTPAS kopen in één van de vele verkooppunten. De pas kost je slechts 5 euro, als je jonger bent dan 26 jaar zelfs maar 2 euro. Personen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis.

 

Details

Date: 28 januari 2017
Time: 14:00 - 18:00
Evenement Tags:

Locatie

Locatie: Leuven centrum