Laden Evenementen
januari
22

Sportman

22 januari 2019, 20:00 - 22:00
Bondgenotenlaan 21 Leuven,
  • Dit evenement is voorbij.

Dinsdag 22 januari 2019 palmen Ruben Van Gucht en troubabroers Mathieu en Guillaume de 30CC/Stadsschouwburg in met de voorstelling ‘Sportman’. Bestel nu je tickets en geniet van een mooie extra korting!

In SPORTMAN vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen …

Sportman wordt een wereldreis door de ogen van de sportjournalist en de sporter in de journalist. De verhalen worden ondersteund, vervolledigd of vertaald door de Antwerpse troubadours Mathieu & Guillaume.

Kortingscode

Met de kortingscode ‘sportomnivoor’ geniet je van €4 korting per ticket. Surf naar de website van 30CC, kies je plaatsen en voer de code in het veld ‘actiecode’ in. De korting wordt automatisch afgehouden van het te betalen bedrag.

Details

Date: 22 januari 2019
Time: 20:00 - 22:00

Locatie

Locatie: Stadsschouwburg
Address: Bondgenotenlaan 21 Leuven,
+ Google Maps