Laden Evenementen
februari
18

Soudal Cyclocross Leuven

18 februari 2017
Hertogstraat 184 Heverlee, 3001
€12
  • Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 18 februari komt de cyclocross voor de zesde keer naar Leuven. De oefenterreinen van de legerkazerne in Heverlee en zijn omgeving worden omgevormd tot een waar veldritparcours. Als je de echte toppers eens van dichtbij aan het werk wilt zien, is dit het aangewezen moment. Niet alleen kan je komen genieten van de spannende veldslagen, in de voormiddag is er ook een jeugdinitiatie om kinderen kennis te laten maken met het veldrijden. Ideaal om er een echte familieuitstap van te maken. Wie kroont zich tot Leuvense veldritkoning? Spanning en sfeer verzekerd!

Programma:
10u00 Jeugdinitiatie (inschrijven in sporthal Heverlee, Hertogstraat 180)
11u00 Nieuwelingen
12u00 Juniors
13u45 Elite Dames
15u00 Elite Heren & Beloften

Tickets:
Kinderen tot 12 jaar gratis
Voorverkoop: 10 euro >> Café Commerce (Herbert Hooverplein 16, Leuven) of Sporthal Heverlee (Hertogstraat 180, Heverlee).
Dagkassa: 12 euro (11 euro voor KBWB-leden)

Bereikbaarheid:
Kazerne de Hemptinne in Heverlee is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen.

Met het openbaar vervoer: Reizigers kunnen gebruikmaken van lijn 4 (Heverlee Kazerne – Leuven – Herent), lijn 5 (Heverlee Kazerne – Leuven – Wijgmaal) en lijn 6 (Wijgmaal – Leuven – Neervelp – Hoegaarden) vanuit Leuven Station richting Heverlee. Op beide lijnen gelden de normale tarieven en vervoerbewijzen. Reizigers dienen af te stappen aan halte Sint-Albertuscollege of aan één van de haltes op het industrieterrein. Vanop het industrieterrein rijden er dan pendelbussen naar de cross.
Meer info: www.delijn.be

Met de wagen: Als je met de wagen komt via de E40, dien je afslag 23A te nemen. Het parkeren van voertuigen van toeschouwers en mobilhomes van deelnemers wordt niet toegelaten op de privédomeinen. Overtredingen zullen worden geverbaliseerd door de politie. Bekijk alle verkeersmaatregelen.

Parking:
De publieksparking wordt voorzien in de Industriezone Researchpark 1000-1999.

Personen met een handicap kunnen de bordjes ‘Parking VIP Café’ volgen via de Ambachtenlaan, enkel op vertoon van een geldige parkeerkaart. Alle personen in de wagen moeten in het bezit zijn van een inkomkaart.

 

Details

Date: 18 februari 2017
Cost: €12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Locatie: Kazerne De Hemptinne
Address: Hertogstraat 184 Heverlee, 3001
+ Google Maps

Organisator