Laden Evenementen
mei
22

Slotevent Moving Neighbours

22 mei 2018, 18:00 - 22:00
Locomotievenstraat Kessel-Lo, 3010
  • Dit evenement is voorbij.

Dinsdagavond 22 mei organiseert Moving Neighbours een slotevent om de proefperiode van hun gelijknamig project af te ronden. Alle deelnemers, studenten en projectmedewerkers zijn welkom voor een stukje beweging en een hapje en een drankje!

Het proefproject ging van start in februari en liep tot mei. Om het project in schoonheid af te sluiten brengt Moving Neighbours iedereen nog eens samen. Van 19 tot 20u wordt een spel zonder grenzen gespeeld, daarna is er tijd om gezellig een hapje en drankje te nuttigen.

Moving Neighbours is één van de zeven laureaten van onze projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’. Het project motiveert inwoners van Leuven om in hun dagelijkse leven anders/bewuster samen te bewegen. Door een integrale aanpak in samenwerking met buurtwerk ’t Lampeke, buurtwerk Casablanca en buurtcentrum Mannenstraat werd een divers publiek van 25- tot 60-jarigen gerekruteerd. In totaal namen zo’n 55 personen deel aan het proefproject. Zij werden gecoacht door studenten Lichamelijke Opvoeding van de lerarenopleiding.

Details

Date: 22 mei 2018
Time: 18:00 - 22:00

Locatie

Locatie: Hal 5 (buiten)
Address: Locomotievenstraat Kessel-Lo, 3010
+ Google Maps

Organisator

Organisator: Moving Neighbours