Laden Evenementen
november
12

Red Flames – Litouwen

12 november 2019, 20:30 - 22:30
Kardinaal Mercierlaan 46 Heverlee,
  • Dit evenement is voorbij.

De Red Flames zijn met twee overwinningen perfect gestart aan hun EK-kwalificatiecampagne. Dinsdag 12 november staat de tweede thuiswedstrijd op het programma. In het King Power at Den Dreef Stadion ontvangen onze dames Litouwen. Kom hen luidkeels aanmoedigen zodat de punten in Leuven blijven!

De eerste twee wedstrijden van de campagne trokken de Red Flames aan het langste eind. In Leuven werd Kroatië met een zware afstraffing huiswaarts gestuurd (6-1). Op bezoek in Roemenië hadden de dames het niet onder de markt en werd met het kleinste verschil gewonnen (0-1).

De Flames willen graag het maximum van de punten behouden en rekenen daarvoor op jouw steun. Zak samen met vrienden, familie, teamgenoten, collega’s, … af naar het stadion van OHL en geniet van een spektakelrijke voetbalavond!

Tickets

Je kan tickets kopen in drie prijscategorieën: € 5, € 8 of € 10.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan betaal je slechts € 3! Deze actie is enkel geldig als je online ene ticket koopt. Aan de kassa betaal je € 5.

Wil je een leuke uitstap met je ploeggenoten maken? Elke jeugdploeg onder de 16 jaar kan al voor € 1 per ticket de wedstrijd bijwonen. Begeleiders betalen € 5 per ticket. Je kan deze tickets enkel aanvragen via de gerechtigde correspondent van jouw club via tickets@footbel.com.

Details

Date: 12 november 2019
Time: 20:30 - 22:30
Evenement Tags:
,

Locatie

Locatie: King Power at Den Dreef stadion
Address: Kardinaal Mercierlaan 46 Heverlee,
+ Google Maps

Organisator

Organisator: Koninklijke Belgische Voetbalbond