Laden Evenementen
september
08

OpenDeur Open Gym

8 september 2018, 12:00
Brandenstraat Wilsele,
  • Dit evenement is voorbij.

De zomerbouw loopt ten einde en dus willen de Open Gym’ers de nieuwe constructies graag voorstellen aan het grote publiek. Niet alleen kan je de nieuwe boulderconstructies, de krachttrainunits en alle andere eens uittesten, je kan ook kennismaken met de werking en het entourage.

Open Gym bouwt sportconstructies uit herbruikt materiaal, zo ecologisch en circulair als maar kan. De bouw wordt gedragen door vele handen. Door sporters, voor iedereen! Met steun van de stad (projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’)¬†werd het mogelijk om het park onder de brug heus uit te breiden.

Programma

MUZIEK (14u – 24u)
Wat hadden jullie gedacht! Enkele Leuvense dj’s zijn van de partij.

KLIMMEN (14u – …)
Je kan vrij klimmen met begeleiders langs de zijlijn. Ondertussen wordt een volledige klimunit ingekleed met klimroutes. Contacteer Open Gym indien je graag mee wil bouwen!

WORKSHOPS (14u – 18u)
Initiaties Calisthenics (krachttraining op lichaamsgewicht), kickboks en Capoeira.

Iedereen is welkom om gratis te komen proeven van deze sporten. Je vindt het uurrooster op de Open Agenda op de website van Open Gym. Als je je inschrijft op de Open Agenda, krijgen wij een beeld van hoeveel volk we mogen verwachten. Zo heb je dan ook kennis gemaakt met onze Open Agenda! Op die agenda vind je toekomstige lessen van ons en onze partners, evenementen en bouwdagen.

ETEN(17u -20u) – DRINKEN (hele dag)
WOWfood

Locatie

De Open Gym is gelegen aan de Brandenstraat te Wilsele, onder de E314-brug.

Details

Date: 8 september 2018
Time: 12:00

Locatie

Locatie: Open Gym
Address: Brandenstraat Wilsele,
+ Google Maps

Organisator

Organisator: Open Gym