Laden Evenementen
september
23

Lampiris Leuven Nature Trail

23 september 2018, 08:00 - 15:00
Martelarenplein Leuven,
  • Dit evenement is voorbij.

De Lampiris Leuven Nature Trail is een uniek loop- en wandelevenement met een zo laag mogelijke impact op milieu en omgeving. Schrijf je nu in voor de eerste editie van dit topevent!

De start ligt aan het station van Leuven (Martelarenplein), waar je jouw startnummer kan afhalen. Op dit startnummer staat een QR code die geldt als treinticket naar de officiële startplaatsen in Oud-Heverlee (11 km) en Sint-Joris-Weert (16 & 25 km). Geen papieren treintickets, geen afval.

Wanneer je inschrijft, kies je het vertrekuur van de trein die je naar de officiële startplaats neemt (= bindend): 7u57, 8u57, 9u57, 10u57, 11u57 of 12u57. Per slot zijn er 460 plaatsen beschikbaar. We moedigen iedereen trouwens aan om met de fiets of de trein naar het station van Leuven te komen. Ook jij kan dus een steentje bijdragen voor een groener evenement.

Aangekomen in Oud-Heverlee (+- 10 min. sporen) of Sint-Joris-Weert (+-14 min. sporen) kan je vrij starten. Op beide locaties ligt een timingmat voor de lopers. Het klassement wordt opgemaakt op basis van de netto-tijden. Het parcours loopt volledig door het groen terug naar centrum Leuven. Een uniek traject door Heverlee bos, de Abdij van Park en de groene rand rond Leuven. De finish ligt voor het Stadskantoor, op 50m van het station.

Onderweg is er 1 bevoorrading voor de 11 km en 2 bevoorradingen voor de 16 en 25 km met water, sportdrank en snacks. Er zullen geen wegwerpbekers op het parcours beschikbaar zijn. Je moet zelf een drankflesje meenemen dat kan bijgevuld worden of bij inschrijving een herbruikbaar (en opvouwbaar) bekertje kopen(€ 3).

Details

Date: 23 september 2018
Time: 08:00 - 15:00

Locatie

Locatie: Martelarenplein
Address: Martelarenplein Leuven,
+ Google Maps

Organisator

Organisator: Golazo sports