Laden Evenementen
april
17

Finales Beker van België handbal

17 april 2017, 13:00 - 18:00
Philipssite 6 3001 Heverlee, België
  • Dit evenement is voorbij.

Voor het eerst kan je in Leuven terecht voor live handbal van de bovenste plank! Op paasmaandag 17 april is de arena van Sportoase het podium voor de finales van de Beker van België bij de mannen en vrouwen.

In de damesfinale, die van start gaat om 13u, staan Fémina Visé en Sint-Truiden tegenover elkaar. Sint-Truiden eindigde het reguliere seizoen als tweede en plaatste zich zo voor de play-offs. De vrouwen van Fémina Visé eindigden als vijfde en werden zo veroordeeld tot het spelen van de play-downs. In de nacompetitie staan beide ploegen na twee speeldagen aan de leiding. Het belooft dus een mooie finale te worden, al is Sint-Truiden licht favoriet.

Bij de heren gaat de strijd om de beker tussen Achilles Bocholt en HC Sasja. Bocholt is aan een sterk seizoen bezig. In de Bene League sloot het de competitie af als nummer twee en in play-off 1 bekleedt het momenteel de eerste plaats. Sasja miste op een haar na play-off 1. Eindwinst in de Beker van België zou hun seizoen wat meer glans geven, al staan ze voor een moeilijke opdracht.

Met deze twee mooie finales op de affiche zijn we verzekerd van een prachtige topsportnamiddag. Bestel nu je tickets via www.handbal.be.

Details

Date: 17 april 2017
Time: 13:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Locatie: Sportoase Philipssite
Address: Philipssite 6 3001 Heverlee, België
+ Google Maps

Organisator

Organisator: Koninklijke Belgische Handbalbond