Laden Evenementen
maart
14

Dames OHL – KRC Genk Ladies

14 maart 2017, 20:30 - 22:30
Kardinaal Mercierlaan 46 Heverlee, 3001
  • Dit evenement is voorbij.

Tickets

€ 5 (wie een abonnement voor de heren heeft, mag gratis binnen)

Bereikbaarheid

Het Eneco Stadion kan op verschillende manieren bereikt worden. Zo zijn er rechtstreekse busverbindingen vanuit het centrum van Leuven en vanaf het station, maar ook met de wagen is het eenvoudig om het stadion te bereiken. Om een duidelijk overzicht te geven van de verschillende mogelijkheden worden deze hieronder kort opgelijst.

Met de wagen

Wanneer u op de buitenring van Leuven rijdt, gaat u rechtsaf aan de Naamsepoort richting Namen en houdt u meteen rechts aan om de Kardinaal Mercierlaan in te rijden. Ongeveer 400 m verder aan uw rechterkant bevindt zich de toegang tot het stadion.

Indien u beschikt over een parkingkaart voor de wedstrijd rijdt u de parking voorbij en net voor het einde van deze parking neemt u de inrit aan uw rechterhand. Wanneer u geen parkingkaart heeft, zijn er voldoende parkeermogelijkheden op volgende locaties:

  • Kardinaal Mercierlaan
  • Overdekte parking Heilig Hart op 750 m (Naamsestraat 102b, 3000 Leuven)
  • Overdekte parking Parkpoort op 1000 m (Philipssite 2, 3001 Heverlee)
  • Parking aan station Heverlee 500 m (Naamsesteenweg 180, 3001 Heverlee)

Met de bus of trein

Het Eneco Stadion is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanaf het station rijden op zeer regelmatig basis verschillende buslijnen richting het stadion:

  • Lijnnummers 1 en 2 richting Heverlee
  • Lijnnummer 337 richting Waver
  • Lijnnummer 616 richting Zaventem
  • Ringbus 600

Voor al deze lijnen stapt u af aan halte ‘Naamsepoort’. Wanneer u vanuit het centrum van Leuven vertrekt met de bus, kan u bovenstaande lijnen 1 en 2 gebruiken. Vanaf de halte ‘Naamsepoort’ wandelt u de Kardinaal Mercierlaan in en 400 m verder kan u aan uw rechterkant de toegang tot het stadion terugvinden.

Met de fiets

Ook wanneer u met de fiets naar het stadion komt, is de toegang via de Kardinaal Mercierlaan. Wanneer u de parking van het stadion via dezelfde inrit als de wagens oprijdt, volgt u deze weg tot op het einde (voorbij de tennisterreinen). Hier gaat u naar rechts en kan u de fiets achterlaten in de fietsenstalling aan de rechterkant.

Details

Date: 14 maart 2017
Time: 20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Locatie: Eneco Stadion
Address: Kardinaal Mercierlaan 46 Heverlee, 3001
+ Google Maps

Organisator

Organisator: OHL
Website: https://ohl.be