Laden Evenementen
januari
19

Start online inschrijvingen Tofsportkampen

19 januari 2020, 10:00
  • Dit evenement is voorbij.

Op zondag 19 januari om 10.00 uur starten de online inschrijvingen voor de sportkampen van Tofsport. Geïnteresseerden kunnen nu al het volledige aanbod bekijken en hun kinderen registreren.

De Tofsportkampen worden ieder jaar erg gesmaakt. De vraag naar leuke sportkampen is en blijft enorm groot in Leuven. Daarom is het aanbod ook in 2020 zeer uitgebreid en divers.

Sportkampen

Tofsport organiseert 128 sportkampen tijdens de paas- en zomervakantie voor kinderen van 3 tot 19 jaar. Er is voor elk wat wils, afgestemd op de leeftijd en begeleid door ervaren lesgevers. De kampen vinden plaats in de voormiddag (van 9 tot 12 uur), de namiddag (van 13 tot 16 uur) of duren een ganse dag (van 9 tot 16 uur). Ook voor voor- en na-opvang wordt vaak gezorgd. Het volledige aanbod vind je in de Tofsportkampenbrochure. Die kan je afhalen bij het Tofsportloket of hier online inkijken.

Online inschrijven

Net als de voorbije jaren moeten ouders niet urenlang aanschuiven om hun kinderen in te schrijven. Inschrijven kan vanaf zondag 19 januari 10.00 uur via het online loket.

Ook dit jaar kan je opnieuw inschrijven met vriendjes voor eenzelfde Tofsportkamp. Ouders die zeker willen zijn dat hun kind samen met een vriendje aan hetzelfde kamp deelneemt, hebben de mogelijkheid om via de knop ‘Inschrijven met vriendjes’ een vriendje mee in te schrijven (maximaal 3).

 

 

 

Eerst registreren

Vooraleer je online kan inschrijven, moet je je kind(eren) online registeren. Dat kan je al doen op voorhand, zodat je vanaf 19 januari sneller een kamp kan boeken en betalen. Bij technische problemen met de registratie kan je contact opnemen met de helpdesk op tel. 016 27 22 20. Wie in de voorbije jaren al online geboekt heeft (sinds 2014), hoeft zich niet meer opnieuw te registreren.

Inschrijven aan het loket

Vanaf woensdag 22 januari kan je inschrijven aan het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven) voor de eventuele vrije plaatsen bij de sportkampen.

Details

Date: 19 januari 2020
Time: 10:00

Locatie

Locatie: Leuven

Organisator

Organisator: Tofsport
Telefoonnummer: 016 27 22 20
Website: www.tofsport.be