Week van de Vrijwilliger

Week van de Vrijwilliger

Deze week is het de ‘Week van de Vrijwilliger’. Daarom zetten we graag Ann Boonen in de kijker, bestuurslid en vrijwilliger bij Blauwput Omnisport.

“Ik was amper 2 jaar toen ik het voorbeeld van mijn vader volgde en begon te turnen bij Blauwput Omnisport in Kessel-Lo. Tot mijn 18de deed ik aan competitieturnen.”
Dat Ann al sinds haar kindertijd gebeten is door de sportmicrobe, is wel erg duidelijk. Het is namelijk niet bij het keurturnen gebleven. Van haar 16de tot haar 34e was ze gymnastiektrainer, daarna technisch verantwoordelijke en nu zit ze in het bestuur van Blauwput Omnisport. Dit alles doet ze volledig vrijwillig, al geeft ze wel toe dat het tijdens drukke periodes een hele verantwoordelijkheid is.

Blauwput Omnisport is de grootste omnisportclub van België, elke dag kan je andere sporten beoefenen. Nieuwe vrijwilligers zijn zeker welkom, niet alleen bij Blauwput Omnisport, want het wordt steeds moeilijker om er voldoende te vinden. Gelukkig kan er ook beroep gedaan worden op de supportersclub, de ouders en grootouders van leden die wel eens een handje toesteken.

Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

Is jouw vereniging op zoek naar vrijwilligers? Plaats dan gratis vacatures in de vacaturedatabank op Vrijwilligerswerk.be. Vacatures in Leuven verschijnen automatisch ook op de website van de stad. Meer info over werken met vrijwilligers vind je hier.

Wil jij zelf vrijwilliger worden? Bekijk zeker eens de openstaande vacatures voor vrijwilligers.

Geen sport zonder vrijwiligers

Zonder vrijwilligers zouden de sportclubs onmogelijk zoveel mogelijk Leuvenaars aan het sporten krijgen. We zijn hen dan ook bijzonder dankbaar voor alle inspanningen die ze leveren!