Vind je weg in het Leuvense sportaanbod met de nieuwe Sportgids

Vind je weg in het Leuvense sportaanbod met de nieuwe Sportgids

Het nieuwe sportseizoen draait stilaan opnieuw op volle toeren. Om je weg te vinden in het ruime Leuvense sportaanbod kan je gebruikmaken van de Sportgids 2019-2020. Je kan de Sportgids afhalen in onze sportaccommodaties of in het Tofsportloket, of je kan hem downloaden op onze website. Haal hem meteen in huis!

Een nieuw sportseizoen brengt altijd enkele wijzigingen met zich mee. Er verdwijnen en ontstaan nieuwe clubs, nieuwe sportaccommodaties, nieuwe sport- en speelterreinen, … . Met de nieuwe Sportgids 2019-2020 ben je up-to-date met alle belangrijkste sportinformatie.

Ben je op zoek naar de contactgegevens van een bepaalde sportclub of sportaccommodatie? Wil je graag de openingsuren en tarieven van onze stedelijk zwembad kennen? Of wil je een terrein reserveren om samen met je vrienden te gaan sporten? Al deze informatie vind je eenvoudig terug in de Sportgids.